Een Autogasinstallatie inbouwen kunt u het beste overlaten aan één van de Autogas Inbouwbedrijven, erkend door de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Een RDW-erkend Autogasinbouwbedrijf kan u op maat adviseren over de beste autogasinstallatie en mogelijkheden die passen bij uw auto. U heeft dan ook de zekerheid dat deautogasinstallatie volgens de wettelijke eisen is ingebouwd en veilig is.

RDW Erkend Autogas Inbouwbedrijf

Als u een Autogasinstallatie laat inbouwen door een RDW erkend Inbouwbedrijf hoeft u de autogasinstallatie niet meer door de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer) te laten keuren. De erkende autogas installateur werkt volgens een door de RDW goedgekeurde procedure waardoor de keuring van de autogas installatie achterwege mag blijven. Het Autogasinbouwbedrijf regelt voor u ook de wettelijk verplichte wijzigingen in uw kentekenbewijs.

De RDW controleert via steekproeven of het erkende Inbouwbedrijf volgens de gestelde procedures werkt en nog aan de eisen voldoet. Een RDW erkend Autogasinbouwbedrijf herkent u aan het oranje-witte schildje van de RDW op de gevel. Bouwt u een Autogasinstallatie zelf in of laat u dit doen door een niet RDW erkend bedrijf dan moet u de Autogasinstallatie alsnog laten keuren bij een van de RDW

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2013 ABC Autoservice. Alle rechten voorbehouden