Informatie Financiering Auto

Bij de aankoop van een auto al dan niet met een Autogasinstallatie of alleen de inbouw van een Autogasinstallatie heeft men vaak met de financiering te maken. Soms is hiervoor een geldlening nodig. Wij zetten de drie populairste financieringsmogelijkheden voor een auto en het inbouwen van een autogasinstallatieop een rij:

  • Een Persoonlijke Lening
  • Een Doorlopend Krediet
  • Huurkoop

Persoonlijke Lening voor Aanschaf Auto / Autogasinstallatie

De persoonlijke lening is zeer overzichtelijk. U betaalt een vast bedrag per maand voor een vastgelegde termijn, bijvoorbeeld 10 jaar. Zo weet u precies wat u elke maand kwijt bent en wat de lening u in totaliteit kost. Tegelijkertijd is de persoonlijke lening niet erg flexibel. Als u extra wilt aflossen of vervroegd wilt aflossen, moet u vaak een boetebedrag betalen.

Doorlopend krediet voor aanschaf Auto / Autogasinstallatie

Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit dan de persoonlijke lening. Bij een doorlopend krediet betaalt u rente over het openstaande bedrag van de lening. U kunt versneld aflossen zonder boetes te moeten betalen en u kunt ook de maandelijkse termijnen tijdelijk verlagen. U kunt ook weer geld opnemen uit het krediet na een eerdere aflossing. Dit verlengt dan wel de looptijd van de lening. Een flexibele financieringsvorm, maar doordat ook extra geldopname eenvoudig is loopt u wel het risico dat de lening door die extra geldopnamen nog doorloopt als uw auto of caravan alweer aan vervanging toe is.

Huurkoop voor Aanschaf Auto / Autogasinstallatie

Huurkoop wordt minder vaak toegepast dan persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Huurkoop is vergelijkbaar met een persoonlijke lening. Er is wel een heel groot verschil, bij huurkoop wordt u pas eigenaar nadat u alle termijnen heeft betaald. De laatste termijn is in veel gevallen vaak een hoger bedrag dan de overige termijnen.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2013 ABC Autoservice. Alle rechten voorbehouden