Met het nemen van een tankpas bent u niet gebonden aan een brandstofketen. De aanschaf van een tankpas is financieel ontzettend aantrekkelijk omdat u steeds van de hoogste kortingen profiteert. Er is een aantal bedrijven in Nederland die deze pas aanbieden en voor elk bedrijf zijn een aantal ‘’pro’s en con’s’’ te noemen.

Aantrekkelijke bedrijven die de tankpas aanbieden

Het bekendste bedrijf dat deze tankpas aanbiedt is MKB Brandstof. Zij zijn één van de voordeligere op het gebied van de tankpas en dit bedrijf is vooral gericht op zelfstandige ondernemers. Daarnaast biedt de ANWB ook een tankpas. Deze pas is alleen verkrijgbaar bij een ANWB voor de Zaak-lidmaatschap.  Ook met deze tankpas kun je bij alle tankstations in Nederland tanken. Ook zijn er nog bedrijven als Travelcard en Multi tank card. De laatstgenoemde is vooral gericht op transportbedrijven.

De voordelen van de tankpas

Als ondernemer heeft u waarschijnlijk wel meer aan uw hoofd dan de tankadministratie bijhouden. Met het aanschaffen van de tankpas gaat dit stukken makkelijker. U ontvangt overzichtelijke (veelal) digitale facturen en op die manier is het bewaren van tankbonnetjes overbodig geworden. Ook profiteert u met een tankpas van het voordeel dat u BTW uit het buitenland kunt declareren.

En dit is nog lang niet alles

Ook rekent u met een tankpas veilig en gemakkelijk af bij de pomp. U beschikt over een pincode waarmee u uw pas beveiligd en daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat je altijd en overal veilig betaalt. Ook garandeert de tankpas u de hoogste kortingen bij het tanken waardoor u stukken voordeliger uit bent.  Een groot voordeel is ook dat u met een tankpas door heel Nederland, Benelux of Europa terecht kunt. Soms hangt dit wel van het bedrijf af waar u de tankpas aanschaft maar de meeste bedrijven maken dit mogelijk.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2013 ABC Autoservice. Alle rechten voorbehouden